Onze werkwijze

Wij bieden de VvE’s een betaalbaar, digitaal beheerconcept. Via de specifieke VvE software van Twinq Automatisering, krijgt het bestuur (en andere eigenaren op aanvraag) inlogcodes waarmee men  24/7 direct toegang heeft tot de (financiële) administratie van de VvE. Zo blijft men actueel op de hoogte van het reilen en zeilen van de VvE, zonder dat dit veel extra tijd kost!

Heldere communicatie, snelle reactietijden en deskundige ondersteuning in tal van VvE aangelegenheden staan bij
XS VvE Beheer hoog in het vaandel.

Wij vinden het bovendien belangrijk dat  eigenaren van een appartement goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen in deze snel veranderende markt. Wij adviseren u dan ook om als VvE aan te sluiten bij VvE Belang, de landelijke belangenorganisatie voor appartementseigenaren. Ieder bestuurslid krijgt dan een exemplaar van de kwartaaluitgave VvE Magazine toegestuurd.
Het bestuur is in voorkomende gevallen verzekerd van deskundig juridisch en bouwkundig advies via de telefonische helpdesk van VvE Belang. Ook zijn er meerdere voordelen zoals bijvoorbeeld een korting op de premie van de VvE pakketpolis van Centraal Beheer of korting op het op laten stellen van een MJOP door VvE Belang.